logo 1

  • Masao
  • Jos
  • 3
  • 4

 29 september – 2 oktober 2023
SILMO PARIS
Nieuwe indeling beurshallen voor een optimaal beursbezoek

450silmoingang 

Voor de bezoekers van de Silmo Paris allereerst aandacht voor de verbeterde bezoekersroute in de vernieuwde beurshallen 6 en 7. Deze zorgt voor een verhoogde bezoekerservaring en biedt moeiteloos toegang tot de 1.000 exposanten.

Bestel uw tickets en bezoek de SILMO Paris van 29 september > 2 oktober 2023

SILMO NEXT

450future awaits you
Dit multidisciplinaire forum is gericht op de toekomst en besteedt aandacht aan de nieuwste technologische innovaties. Het is een welkome gelegenheid om de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Smart Eyewear, phygitale ervaringen en milieuvriendelijke designs te (her)ontdekken. Als aanvulling hierop biedt dit forum unieke ervaringszones om slimme producten te testen, nieuwe trends in virtual reality te ontdekken en te experimenteren met duurzame oplossingen. Bezoekers kunnen meedoen door zelf een montuur te gieten dat gemaakt is van plastic flessen, of ze kunnen een op maat gemaakt montuur winnen dat ter plekke wordt vervaardigd.

TRENDS FORUM

450SILMOTrends Forum
Eyewear trends zijn continu in beweging en het digitale magazine TRENDS by SILMO weerspiegelt deze trends. In een panoramische beurszone zullen de nieuwste trends samenkomen in de vorm van een topselectie aan monturen en zonnebrillen, aangeboden door de aanwezige exposanten op de beurs.

SILMO D’OR

450silmodor
Op zaterdag 30 september wordt de 30e editie van de SILMO-d’Or awards gehouden. De exacte locatie belooft een verrassende plek te zijn die de authentieke Parijse sfeer ademt. Tijdens deze langverwachte ceremonie worden de winnaars van de SILMO D’OR op gepaste wijze geëerd, waarbij hun uitzonderlijke talenten in de spotlights worden gezet. De atmosfeer belooft feestelijk en gezellig te zijn, met alle betrokkenen, waaronder de juryleden onder leiding van de befaamde couturier pur sang, Nicolas Fafiotte. De genomineerde producten en de uiteindelijke winnaars in elke categorie zullen met trots worden aangekondigd en krijgen een ereplaats in de SILMO NEXT ruimte.

SILMO ACADEMY

450SILMO Academy
De SILMO ACADEMY 2023 heeft als thema 'Making Performance Planning to Success: ‘Becoming Elite Eye Care Practitioners.' Deze titel is een knipoog naar de Rugby World Cup, die parallel aan het evenement plaatsvindt, en de aanstaande Olympische Spelen in Parijs in 2024. Tijdens het tweedaagse wetenschappelijke symposium op zaterdag 30 september en op zondag 1 oktober zal de 12e editie zich richten op het optimaliseren van prestaties en het waarborgen van succes. Het thema wordt vanuit twee perspectieven benaderd: de prestaties van de optiekprofessional en de beoordeling van de prestaties door de patiënt.

terug naar homepage