SILMO PARIS 2015: 25 t/m 28 september

web logo silmo

Na een geslaagde beurs, van 26 t/m 29 september, heeft de SILMO Parijs de deuren van het beurscomplex met tevredenheid gesloten. Er werden  goede zaken gedaan. De stakingen van Air France piloten is zeker van invloed geweest op het bezoekersaantal, tegelijkertijd zijn de verhoudingen ervan onveranderd gebleven, met in totaal 33.301 vakbezoekers, waarvan 56% internationaal en 44% Frans.

Read more...

Baldessarini   'No Trends. No Conventions'

Baldessarini bril

De mannen van Baldessarini mogen deze zomer weer gentlemen zijn. Klassieke vormen zijn aangepast en geherinterpreteerd, trouw aan het Baldessarini motto 'No Trends. No Conventions'.  De Baldessarini stijl is gemaakt voor mannen die een mannelijk ontwerp waarderen, maar zichzelf niet al te serieus nemen in dit proces. Voor mannen die zelfvertrouwen en authenticiteit uitstralen zonder de trends te volgen. 

Read more...

Ray-Ban in Eye Filmmuseum

'The Story of a Legend'

Van woensdag 23 april tot en met maandag 5 mei 2014 is in EYE Filmmuseum Amsterdam een tentoonstelling te zien over de story van Ray-Ban. De expositie 'Ray-Ban: The Story of a Legend' schetst de opvallende relatie tussen het zonnebrillenmerk en de cinema.

Read more...

Ted Baker London Eyewear

500 ted bakerShot 02 KALES CARLII NUDE-100 1

Ted Baker London blijft een raadsel. In 1988 vestigde hij zich als een shirt specialist en ging snel over tot het ontwerpen van een breder scala uitzonderlijke herenkleding.

Read more...