SILMO PARIS 2015: 25 t/m 28 september

IN TEKEN VAN VERNIEUWING

Logosilmo

De Silmo 2015 staat in het teken van vernieuwing en heeft veel veranderingen in petto. Naast haar rol als vakbeurs presenteert de Silmo zich als 's werelds grootste flagship store voor de optiekbranche. De vakbeurs wordt georganiseerd rondom vier verschillende thema's en lanceert bovendien een nieuwe, sterke promotiecampagne. 

Read more...

Zomerfoto's 2015 

In dit artikel tonen wij u foto's die wij deze zomer van 2015 van over de gehele wereld ontvingen.

We starten met de foto van ROSIE uit Amerika. Ze draagt een GAP bril.

400zomerfotosrosieGAP

Read more...

Götti Switzerland and the Festival del film Locarno

400gottiLimitedEditionFilmfestivalLocarno 2015

Götti Switzerland was partnering with the 68th Festival del film Locarno for the second time and was producing limited edition sunglasses to mark the Festival. The design was developed exclusively for this partnership in a second round of collaboration between the legendary film festival and the international eyewear brand.

Read more...

Xavier Derôme: grafisch, klassiek en comfortabel

400xavierderomeBAlcoholGrootLunette1

De roots van de Xavier Derôme (XD) liggen binnen een artistieke familie van brillenmakers en het atelier van zijn ouders was de belangrijkste speelplaats tijdens zijn jeugd. Dit gaf hem de bijzondere gelegenheid om al jong bekend te raken met het ambachtelijk vervaardigen van acetaat monturen, waardoor het haast onvermijdelijk leek dat hij in hun voetsporen zou treden.

Read more...