SILMO  Parijs

26 t/m 29 september 2014

web logo silmo

Dit jaar biedt de SILMO een zeer compleet en evenwichtig aanbod van exposanten en diensten. De optieksector kent met name veel ontwikkeling op exportmarkten en telt nieuwe marktspelers afkomstig uit de optiekbranche of aanverwante sectoren zoals de industrie voor nieuwe technologieën. Deze ontwikkelingen worden tijdens de internationale optiekvakbeurs in Parijs geïntegreerd in de vorm van een verfijnde sectorindeling. Vanuit Nederland is traditioneel veel belangstelling voor de SILMO. Ons land staat in de top-3 van bezoekende landen. 

Read more...

Baldessarini   'No Trends. No Conventions'

Baldessarini bril

De mannen van Baldessarini mogen deze zomer weer gentlemen zijn. Klassieke vormen zijn aangepast en geherinterpreteerd, trouw aan het Baldessarini motto 'No Trends. No Conventions'.  De Baldessarini stijl is gemaakt voor mannen die een mannelijk ontwerp waarderen, maar zichzelf niet al te serieus nemen in dit proces. Voor mannen die zelfvertrouwen en authenticiteit uitstralen zonder de trends te volgen. 

Read more...

Ray-Ban in Eye Filmmuseum

'The Story of a Legend'

Van woensdag 23 april tot en met maandag 5 mei 2014 is in EYE Filmmuseum Amsterdam een tentoonstelling te zien over de story van Ray-Ban. De expositie 'Ray-Ban: The Story of a Legend' schetst de opvallende relatie tussen het zonnebrillenmerk en de cinema.

Read more...

Ted Baker London Eyewear

500 ted bakerShot 02 KALES CARLII NUDE-100 1

Ted Baker London blijft een raadsel. In 1988 vestigde hij zich als een shirt specialist en ging snel over tot het ontwerpen van een breder scala uitzonderlijke herenkleding.

Read more...